quarta-feira, 17 de fevereiro de 2016

Το μέλλον της Future Futebol (ελληνική έκδοση)

Όπως είπα, να κρατήσει αυτό το κανάλι δεν είναι εύκολο, απίστευτα μπορεί να γίνει μεγαλύτερη για ένα άτομο να φροντίζει για τα πάντα.
Σας είπα είχα πάντα όνειρα, φιλοδοξίες και να έχουν πολλή πίστη που εξακολουθεί να είναι δυνατή, ακόμα και όταν οι στόχοι μου φαίνεται απίθανο και αδύνατο, ακριβώς όπως οποιοδήποτε συνηθισμένο πρόσωπο με τα όνειρα και τους στόχους τους.
Αυτή η σελίδα έχει μια σταθερά στη ζωή μου, από το περασμένο έτος, και ταυτόχρονα τέθηκε σε μια περίπλοκη και δύσκολη περίοδο που έχω πάντα να λαμβάνουν αποφάσεις.
Φυσικά προσπαθώ να κρατήσω τη δέσμευσή μου είναι: να δείξει το μέτρο του δυνατού, όλους τους στόχους της ειδικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και, ει δυνατόν, τους στόχους του το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Φυσικά κολοβώματος σε κάτι μεγαλύτερο, δικαιώματα εταιρείες χαρτοφυλακίου, η οποία μπλοκ και παύουν να μην παρουσιάζουν τους στόχους και τις καλύτερες στιγμές ή ακόμα και την έλλειψη υλικού, ή υλικό με κακή ποιότητα εικόνας.
Έτσι λέω ότι δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν βλέπω άλλα κανάλια που φαίνεται να έχουν περισσότερες προϋποθέσεις για να υποβάλετε σε πραγματικό χρόνο σχεδόν, και ότι σίγουρα έχει περισσότερα από ένα άτομα παρατήρηση μπορεί να δει ότι καθώς και να αναλάβει τη φροντίδα του εδώ στο blog και το κανάλι Youtube, το κανάλι στο Facebook ακόμα δεν έχει απογειωθεί, καθώς, δεν έχουν να πάρω την καλύτερη φροντίδα του εκεί.
Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα μου, αλλά ο χρόνος είναι σίγουρα το γεγονός ότι προς το παρόν δεν κερδίσουν ή να πληρώνονται για αυτό. Δυστυχώς Στέκομαι αυτή τη στιγμή και μπορώ να ασχοληθεί με το πρόβλημα της μισθωτής εργασίας που εκτός από την πληρωμή μερικές πάρει ακόμα πολύ χρόνο. Ζήστε αυτό το δίλημμα, βέβαια με όλο το σεβασμό, αλλά θα ήθελα να ζήσει για να αναλάβει τη φροντίδα της σελίδας και ξέρω ότι έχει αυξηθεί και ότι πολλοί ακολουθούν.
Έτσι, όποιος μπορεί να βοηθήσει, κάποιες ακροφύσιο επίσημες ιστοσελίδες, εφημερίδες, περιοδικά, σκέφτονται να πάνε στο Indiegogo είδους ζητήσουν βοήθεια για να πραγματοποιήσουν το όνειρο της # ProjetoYayaTouré2018.
Νομίζω ότι σε όλες τις περιπτώσεις και ότι όλα είναι δυνατά στη ζωή, ακόμη και αν ορισμένες περιπτώσεις συνωμοτούν εναντίον του, αλλά εγώ προτιμώ να πιστεύω και να ακολουθήσει το δίλημμα του να ζήσουν μια μέρα σε ένα χρόνο και να έχουμε πίστη που μπορεί να συμβεί, αλλά φυσικά, όπως και στην υποστήριξη έχω προβλήματα, όπως ο καθένας έχει.
Ελπίζω, ως εκ τούτου συμβάλλει στη διατήρηση και συμβάλλει στη βελτίωση της σελίδας και κατανόηση, επειδή ελπίζω ότι όποιος εργάζεται ως υπάλληλος σε καθημερινή βάση να το καταλάβουμε αυτό, δεν θέλουν να "βήμα" και έλλειψη σεβασμού προς κανέναν.
Ποιος ξέρει πόσο μακριά μπορούμε να πάρουμε, οπότε για κάποιον που έχει ακολουθήσει πάντα το άθλημα και ο οποίος δεν έχει καμία ακαδημαϊκή κατάρτιση, μόνο τη δύναμη της θέλησης για να καλύψει το άθλημα.

Nenhum comentário:

Postar um comentário